Musik och musikinstrument

Klassisk musik och modern musik


skrivet den 13 jan av Admin, klockan:09:09
Idag tycker jag att jag har hört allt fler versioner av låtar och musik som görs där man blandar de klassiska instrumenten med de lite mer moderna. Den blandningen gör att man får fram en musik som jag verkligen tycker mycket om. Just den här mixen av det klassiska med det moderna är en underbar mix tycker jag och jag älskar att lyssna på sådan musik. Vi har ju faktiskt ett exempel då en norsk musiker vann Eurovision Song Contest för något år sedan med just en sådan låt där musiken var en blandning av modern och klassisk musik. Sångaren spelar där fiol, en fiol som är mycket tydlig och detta blandat då med de mer moderna rytmerna. En underbar kombination om man frågar mig. Nu är jag personligen inte särskilt förtjust i texten till den låter eller så men själva musiken är hur bra som helst, tycker jag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt