Musik och musikinstrument

Gitarr och trummor


skrivet den 14 jan av Admin, klockan:09:09
Efter att jag hade skrivit det förra inlägget så kunde jag inte riktigt släppa den frågan om det kan vara så att det finns en del instrument som är mer populära i en viss generation än en annan. Jag vet inte om det är så eller inte men jag tänkte på folk i min egen generation och kom fram till det som kanske är allra mest populärt där är gitarr och trummor. Men å andra sidan är ju detta instrument som alltid är populära och alltid har varit, eller? Är det inte så att gitarr och trummor alltid har spelats av alla oavsett ålder? Det känns också som att dessa instrument alltid är accepterade att spela också om ni förstår vad jag menar. Det finns ju en del instrument som inte räknas vara inne men gitarr och trummor, det går liksom alltid hem så att säga.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt