Musik och musikinstrument

Dans utan musik


skrivet den 16 jan av Admin, klockan:09:10
Igår så höll jag på och tränade lite dans hemma på egen hand och det som var så komiskt var att jag inte hade någon musik. Eller rättare sagt jag hade inte den rätta musiken. Jag ville då inte använda mig av någon annan musik heller utan valde att istället testa att dansa det jag skulle träna helt och hållet utan musik. En del sekvenser av dansen spelade jag in också så att jag skulle kunna analysera och det är så märkligt att titta på det nu då det inte finns någon musik. Dansen kan vara hur bra som helst men det är bara så tomt. Dansen känns hur tom som helst utan någon som helst musik. Nu var det bra att jag tränade hur eller hur men jag tror nog inte att jag ska göra det igen utan musik. Det är svårt att analysera dansen också då det inte finns musik eftersom man lätt bara fokuserar på att något så viktigt saknas.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt